Produktkategori
Kontakt os

Ningbo Qianhao Metal Product Co, Ltd

Tilføj: No.2086 Ningheng South Road, Hengxi Town, Yinzhou, Ningbo, Zhejiang, 315131, Kina

Kontakter: Roger Jiang

Mobil: + 86-13906686835

Tlf .: + 86-574-88065888 88063688

Fax: + 86-574-88471818

Hjemmeside: http://www.casting-steel.com / http://www.cnlongxing.com

E-mail: sales@casting-steel.com

Service hotline
+86-574-88065888

Nyheder

Hjem > NyhederIndhold

Operation tilstand og fordele og ulemper ved bil støbeprocessen

Ningbo Qianhao Metal Product Co, Ltd | Updated: Oct 17, 2017

Operation tilstand og fordele og ulemper ved bil støbeprocessen

Når varmebehandling af Automobile støbning, det er meget lav smeltepunkt, det er nemt at beskæftige sig med overophedning, temperaturforskellen efter opvarmning er relativt lille, Automobile Casting for rigtigheden af termometer kravene er meget høj, hvis den varme efter isolering afvigelse er relativt store, så kan ikke fuldføre formålet med styrke, vi kan se, til kontrol af varmt metal dør støbning temperatur er nøglen til hele processen, efter flere forsøg har bekræftet, at den manuelle drift af temperatur og tid er eksistensen af kontakt, hvis aging temperaturen er relativt høj, så isolering tid vil være kort, og hvis den aldrende temperatur er relativt lav, så isolering tidspunkt vil være en bestemt udvidelse, med den første måde at beskæftige sig med tilfældet for store mængder produktionen er en meget diskret form, kontrol af den endelige produktkvalitet, og brugen af den anden måde kan gøre produktet beståelsesprocent er forbedret, men også for at sikre, at kvaliteten af processen.

Fordele ved trykstøbning omfatter støbning med fremragende dimensionel nøjagtighed. Normalt dette afhænger casting materiale, den typiske værdi er den oprindelige 2,5 cm størrelse når fejlen er 0,1 mm, og fejlen er steg 0.002 mm for hver yderligere 1 cm. i forhold til andre støbning processer, dens støbt overflade er glat, afrundet radius på omkring 1-2 .5 mikron. Forme med godstykkelse på ca 0,75 mm kan foretages med hensyn til sandkassen eller permanent trykstøbning. Det kan direkte stemmer den interne struktur, såsom silke apparater, varmelegemer, højstyrke bærende overflade. Andre fordele omfatter muligheden for at reducere eller undgå sekundære bearbejdning, produktion hastighed, casting brudstyrke op til 415 MPA, kan kaste high-mobilitet metal.

Den største ulempe ved trykstøbning er den høje pris. Støbning udstyr og forme, skimmel-relaterede komponenter er meget dyre i forhold til andre støbning metoder. Så fremstilling af automotive die-casting når produktionen af et stort antal produkter er mere økonomisk. Andre mangler omfatter: denne proces gælder kun at højere mobilitet af metal, og støbning kvalitet skal være mellem 30 gram og 10 kg. I den sædvanlige trykstøbning, vil den endelige støbt af en batch af støbegods altid har porer. Og derfor kan ikke udføre nogen varmebehandling eller svejsning, fordi gassen i hullet vil være under påvirkning af varme ekspansion, hvilket resulterer i indre mikro-defekter og overflade stripping.

Die casting metoden har også følgende ulemper:

(1) die-cast legeringer er begrænset

Stadig nødt til at studere materiale, mold materialer og metoder til operation.

(2) udstyr er dyrt

Udstyr til die-casting produktion som sprøjtestøbning maskine, smeltning ovn, ovn og die-casting mug og andre omkostninger er ret dyrt.

(3) dårlig lufttæthed af støbegods

Som smelter gennem højhastigheds fyldet i formen die-casting, vil producere fænomen af turbulens, lokale dannelse af porer eller skrumpe huller, der påvirker resistens af isoleringen. Der er i øjeblikket en metode til imprægnering der kan bruges til at forbedre luft tæthed.